VÄLKOMMEN


Kreativ Konstnär & Kulturprojektledare

bildades sommaren 2008 av ett par människor som gav sitt hjärta och energi till det de gillar att göra, vilket är att helt enkelt vara kreativa och konstnärliga. Namnet ID kom också från vad vi gör varje dag och representerar vad vi erbjuder, vilket är så enkelt som "I Dance". 


ID CREW finns både som kompani och förening där vi arbetar som både kreativa konstnärer, scenkonstnärer och kulturprojektledare. Både kompaniet & föreningens mål är att arbeta för ett hållbart framtid, stärka hip hop & house kulturen, främja jämlikhet och skapa goda relationer oasvett vem man arbetar med eller för.
Dans tävling, Föreställning, Dans-workshop, Föreläsning, Öppet panelsamtal, Efterfest, Jam, Cypher, Hållbarhetskläderär en femtonde års dansfestival och har hållits de första fem åren i Jönköping men kommer att hållas för tionde gången i Göteborg, Sverige. Årets upplaga kommer att ha ett par överraskningar som kommer att presenteras live under festivalens program. Du måste delta i årets upplaga för att vara med i dessa överraskningar. Festivalen är gjord från dansare till dansare, även om fans av dans, kultur och underhållning. Festivalen bjuder på mycket dans, musik, kultur och underhållning. Öppet för alla åldrar, inklusive grupper och familjer.